Voor iedereen die fit op wintersport wil gaan. Geniet nog meer van je vakantie door fit te starten. Meer sneeuwplezier door een goede voorbereiding!

Wat is Skifit?

Skifit is een trainingsprogramma voor het verbeteren van je spierkracht, uithoudingsvermogen en stabiliteit. Je traint juist die spieren waarvan veel wordt gevraagd tijdens de wintersportvakantie, zodat je straks soepel de berg af gaat en minder kans op blessures hebt. De training is in groepsverband op maandagavond van 19:00 - 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 11:00 uur. 
Wil je je liever individueel voorbereiden? Dan maken wij een persoonlijk trainingsschema gericht op wintersport. 
 

Voor de perfecte voorbereiding op de wintersportvakantie bieden wij je de mogelijkheid om met een groep vanuit de fitness tegen een gereduceerd tarief naar een skischool te gaan om hier te werken aan je skitechniek op de baan onder leiding van onze ski-instructeur Rogier.

 

Wat bereik je met Skifit?

Met Skifit bereik je de volgende resultaten:


Voor wie is Skifit?

Voor iedereen die fit op wintersportvakantie wil gaan!


Hoe kan ik deelnemen?

Voor alle Skifit lessen kunnen leden zich  aanmelden via het klantenportaal. Ben je geen lid van Fysio Fitness en wil je meer informatie over de kosten dan kun je telefonisch contact opnemenvia nummer 0593-524059 of mailen naar info@fysiofitnessbeilen.nlLestijden

Maandagavond van 19:00 - 20:00 uur
Zaterdagochtend van 10:00 - 11:00 uur