Fitness

Fitness

Fitness

Samen met jou

Fitness bij Fysio Fitness Beilen is bedoeld voor iedereen die verantwoord wil trainen onder professionele begeleiding. Door onze samenwerking met de fysiotherapeuten bieden we uitstekende mogelijkheden om ook met blessures of aandoeningen aangepast te sporten en/of te revalideren.

Wij zijn sterk in het geleidelijk en verantwoord opbouwen van conditie, uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid en kracht.

Hoe begeleiden we je met het sporten bij Fysio Fitness Beilen? En welke uitgangspunten hanteren we?

Wij kiezen ervoor om samen met jou een individueel oefenschema voor je samen te stellen. Wanneer je je aanmeldt bij Fysio Fitness Beilen maken we eerst een ‘body scan’. Hierin worden bloeddruk- gewicht- orgaanvetgehalte en conditie in kaart gebracht. Dat betekent dat we tijdens het intakegesprek een aantal testen uitvoeren, maar ook je vragen naar je doelen en wordt je beginsituatie in beeld gebracht. Dit gesprek baseren we op de klucs methode. Dat betekent dat we vragen stellen en testen doen, die te maken hebben met de zogeheten grondmotorische eigenschappen: kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid (klucs).

Klucs

Welk doel wil je bereiken?

Jij geeft daarnaast ook aan wat je belangrijk vindt in een training en welke doelen je wilt bereiken. Wil je meer coördinatie krijgen, of leniger worden? Of wil je snelheid opbouwen omdat er bijv. een hardloopwedstrijd op het programma staat. Met deze uitkomsten wordt er een individueel trainingsschema gemaakt.

Fitness

kracht

Fitness

lenigheid

Fitness

uithouding

Fitness

coordinatie

Fitness

snelheid

Fitness

Wat

Wil jij gaan doen?

Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoordelijke manier beweegt. Zo kun je klachten voorkomen maar ook bij klachten weer verantwoord een goede conditie opbouwen De diversiteit aan sport mogelijkheden zorgt ervoor dat het ook echt leuk blijft!