Fysiologisch expert consult
100%
min
100%

Fysiologisch expert consult

Fysiologisch expert consult

waar een wil is, is een weg

Wil jij werken aan een zo fit mogelijk lichaam én geest, maar weerhouden blessures, beperkingen of chronische interne klachten je hiervan? Dan kan dat erg frustrerend zijn, maar waar een wil is, is een weg. Als je niet precies weet wat wenselijk zou zijn in jouw situatie en bovenal in welke volgorde, dan is een fysiologisch expert consult iets voor jou. Dit kan je laten doen als aanvulling op een normale intake en wordt gedaan door John Derks. John is fysiotherapeut, echoscopist, shockwave therapeut, Yin Yoga leraar en heeft daarnaast ruime kennis van voeding, fitness, meditatie etc.

Wat er tijdens een fysiologisch expert consult gebeurt is dat jouw specifieke situatie in kaart wordt gebracht. Daarbij wordt in overleg met jou een plan opgesteld waarbij alle mogelijkheden binnen het gezondheidscentrum ingezet kunnen worden om de gezondheid van jouw lichaam en geest te optimaliseren. Wanneer je klachten hebt, dan kan dit consult onder fysiotherapie vergoed worden, mits je hiervoor aanvullend verzekerd bent.

Laten we een plan maken

Samen met John een plan maken om de fitste versie van jezelf te worden? Neem dan eens contact met ons op om een afspraak te maken.

Fysiologisch expert consult

Wat

Wil jij gaan doen?

Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoordelijke manier beweegt. Zo kun je klachten voorkomen maar ook bij klachten weer verantwoord een goede conditie opbouwen De diversiteit aan sport mogelijkheden zorgt ervoor dat het ook echt leuk blijft!