Jeugd Fitness

Jeugd Fitness

Jeugd Fitness

Lekker zweten in de sportschool!

En dan ook nog met andere jongeren, tussen de 12 jaar en 18 jaar, in een groep met goede begeleiding. Gezelligheid en samen actief bezig zijn. Ook voor jeugd is Fitness een ideale sport, het zorgt o.a. voor minder overgewicht, sterkere botten en meer zelfvertrouwen. Aangezien het lichaam op jonge leeftijd volop in ontwikkeling is, is het juist uitvoeren van de verschillende oefeningen extra belangrijk voor een veilige en verantwoorde training.

We werken dan met elkaar aan: uithoudingsvermogen, kracht, maar ook coördinatie en lenigheid. Bewegen is gezond, maar te veel sporten kan ook gevaarlijk zijn, zeker als je nog in de groei ben. Er is extra begeleiding aanwezig om te voorkomen dat je geblesseerd raakt.

Alle lessen staan in ons rooster, die je kunt vinden op de website, zodat je kunt zien welke les, wanneer plaatsvindt. Vooraf inschrijven is nodig. Ben je geen lid van Fysio Fitness en wil je meer informatie of graag een keer vrijblijvend deelnemen? Wij zijn te bereiken op nummer 0593-524059 of klik hier.

Ik doe mee!

Zie jij het wel zitten om te trainen in de fitness en ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud? Meld je dan aan voor de jeugd fitness!

Jeugd Fitness

Wat

Wil jij gaan doen?

Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoordelijke manier beweegt. Zo kun je klachten voorkomen maar ook bij klachten weer verantwoord een goede conditie opbouwen De diversiteit aan sport mogelijkheden zorgt ervoor dat het ook echt leuk blijft!