Pilates

Pilates

Pilates

werken vanuit je kern

Het is een leuke manier om meer kracht, lenigheid en stabiliteit op te bouwen waardoor de belastbaarheid van je lichaam toeneemt. Hierdoor kun je in het dagelijks leven automatisch meer aan.

Pilates is een uitgebreid systeem van specifieke oefeningen die uitgevoerd worden op een oefenmat en in een bepaalde volgorde. Het systeem volgt de principes van zeer bewust, beheerst en gecontroleerd bewegen met een intense concentratie, een specifieke ademhaling en werken vanuit je kern/centrum. Dat alles met vloeiende bewegingen.

Pilates is echt voor iedereen, maar in het bijzonder voor:

    • Mensen met rug- en nekklachten
    • Iedereen die jong en energiek willen blijven
    • Mensen met een zittend beroep
    • Diegenen die een mooier en getraind lijf willen
    • Sporters die hun prestatie willen verbeteren

Alle lessen staan in ons rooster, die je kunt vinden op de website, zodat je kunt zien welke les, wanneer plaatsvindt. Vooraf inschrijven is nodig.

Ben je geen lid van Fysio Fitness en wil je meer informatie?
Wij zijn te bereiken op nummer 0593-524059 of klik hier.

Meer informatie?

Pilates, het is helemaal hip! Niet zonder reden, het is namelijk naast uitdagend ook erg leuk. Neem dan contact met ons op!

Pilates

Wat

Wil jij gaan doen?

Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoordelijke manier beweegt. Zo kun je klachten voorkomen maar ook bij klachten weer verantwoord een goede conditie opbouwen De diversiteit aan sport mogelijkheden zorgt ervoor dat het ook echt leuk blijft!