Tai Chi Tao Qi-Gong

Tai Chi Tao Qi-Gong

Tai Chi Tao Qi-Gong

balans, harmonie en ontspanning

Simpel uitgelegd is dit een lichtvoetige oefenmethode voor lichaam en geest. Tai Chi Tao Qi- Gong is een wijze van bewegen, waarbij alle gewrichten, spieren en pezen op een zachte manier worden onderhouden. Tao duidt er op dat het niet prestatiegericht is.

De oefeningen die wij aanbieden zijn vormen en series waarin balans, harmonie en ontspanning maximale aandacht krijgen. Als je jezelf de gelegenheid geeft dit een periode te volgen kun je hierdoor een meditatieve flow ervaren die het dagelijkse welbevinden bevordert.

De Tai Chi-vormen worden beoefend op decente (Chinese) muziek waardoor het tempo van bewegen en ademhalen wordt vertraagd. Het zijn aaneengeschakelde bewegingen die door concentratie in het aandachtsmoment zijn en op deze wijze ontspanning bieden.

Alle lessen staan in ons rooster, die je kunt vinden op de website, zodat je kunt zien welke les, wanneer plaatsvindt. Vooraf inschrijven is nodig. Ben je geen lid van Fysio Fitness en wil je meer informatie of graag een keer vrijblijvend deelnemen? Wij zijn te bereiken op nummer 0593-524059 of klik hier.

Onze docent Elly van den Hout schrijft regelmatig nieuwe blogs over Tai Chi, deze kan je terug vinden op onze website onder het kopje blog: http://www.ellyvandenhout.nl/

Dit lijkt mij leuk!

Wil jij eens wat anders proberen? Doe dan eens mee met Tai Chi Tao Qi-Gong. Neem gerust contact met ons op.

Tai Chi Tao Qi-Gong

Wat

Wil jij gaan doen?

Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoordelijke manier beweegt. Zo kun je klachten voorkomen maar ook bij klachten weer verantwoord een goede conditie opbouwen De diversiteit aan sport mogelijkheden zorgt ervoor dat het ook echt leuk blijft!