Variatie training

Variatie training

Variatie training

Verstand van goed bewegen

Variatie training (gevarieerd trainen) is een groepsles waarin met leuke en gevarieerde oefeningen gewerkt wordt aan de algehele spierversterking. In deze trainingen worden oefeningen gedaan waarbij getraind wordt met zowel gewichten als het eigen lichaamsgewicht. Door afwisselende oefeningen en lessen blijft het uitdagend om een training te doen van het gehele lichaam! Kans op overbelasting is erg klein door de grote variatie aan oefeningen.

Variatie training is voor iedereen die het leuk vindt om in groepsverband te werken aan het verbeteren van conditie, spierkracht en uithoudingsvermogen. Getrainde en ongetrainde sporters kunnen aan deze les deelnemen.

Alle lessen staan in ons rooster, die je kunt vinden op de website, zodat je kunt zien welke les, wanneer plaatsvindt. Vooraf inschrijven is nodig. Ben je geen lid van Fysio Fitness en wil je meer informatie of graag een keer vrijblijvend deelnemen? Wij zijn te bereiken op nummer 0593-524059 of klik hier.

Ik wil meer informatie!

Laat jij je graag verrassen? Doe dan mee met de variatietraining! Neem gerust contact met ons op.

Variatie training

Wat

Wil jij gaan doen?

Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoordelijke manier beweegt. Zo kun je klachten voorkomen maar ook bij klachten weer verantwoord een goede conditie opbouwen De diversiteit aan sport mogelijkheden zorgt ervoor dat het ook echt leuk blijft!