Yin Yoga

Yin Yoga

Yin Yoga

Yin en Yang...

Met Yin Yoga streven wij naar balans tussen Yin ('rust') en Yang ('actie'). Het kan een tegenwicht bieden aan alle Yang in het huidige snelle en maar al te vaak jachtige leven. Het effect van Yin Yoga is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam. Houdingen worden op een passieve, licht intensieve manier beoefend en voor een bepaalde tijd aangehouden (tussen 2 en 5 minuten). Hierbij blijven spieren ontspannen en wordt er rek en lichte druk uitgeoefend op gewrichten en bindweefsel. Het is een heel mooie manier om zowel de fysieke als geestelijke grenzen te verkennen. Na afloop voel je de energie (chi) duidelijk stromen en voel je je veel kalmer.

Yin Yoga is absoluut niet prestatiegericht, er is geen goede of slechte uitvoering. De houdingen zullen voor iedereen verschillend aanvoelen en door iedereen verschillend uitgevoerd worden. Geen lichaam is hetzelfde. We merken slechts op wat zich allemaal voordoet, zonder oordeel.

Alle lessen staan in ons rooster, zodat je kunt zien welke les, wanneer plaatsvindt. Vooraf inschrijven is nodig. Ben je geen lid van Fysio Fitness en wil je meer informatie?

Geinteresseerd?

Wil jij de balans weer vinden in je leven en ben jij op zoek naar een nieuwe bron van energie? Probeer eens een les Yin Yoga.

Yin Yoga

Wat

Wil jij gaan doen?

Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoordelijke manier beweegt. Zo kun je klachten voorkomen maar ook bij klachten weer verantwoord een goede conditie opbouwen De diversiteit aan sport mogelijkheden zorgt ervoor dat het ook echt leuk blijft!