Vacature fitnessinstructeur / sportcoach

Challenge Adel

Vacature fitnessinstructeur/
sportcoach

Ben je op zoek naar een leuke baan als fitnes instructeur/sport coach binnen Fysio Fitness in Beilen? Dan hebben wij wellicht een leuke vacature voor je.

We zijn op zoek naar een collega voor ongeveer 20-24 uur in de week)

 • een enthousiaste instructeur/sportcoach liefst in het bezit is van een fitnessdiploma A of ben jij fysiotherapeut i.o. ?
 • iemand die het beste uit zichzelf en de klant wil halen en goede communicatieve vaardigheden heeft
 • bereid om in de ochtend, avond en eventueel in het weekend ( zaterdagochtend) te werken?
 • die het leuk vindt om in een kleinschalige fysio fitness te werken( maximaal 10 personen tegelijk in de zaal) met veel persoonlijke contacten en goede begeleiding te geven
 • beschikbaar per 1 augustus 2023 (of eerder)?

En vind jij het leuk om

 • samen te werken met fysiotherapeuten in een multidisciplinair team?
 • je ook bezig te houden met het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten?
 • je verder te ontwikkelen als instructeur/sport coach binnen een kleinschalige fysio fitness?
 • groepslessen voor verschillende doelgroepen ( jeugd en senioren) en personal training te geven naast de reguliere fitness?

Solliciteer dan vandaag nog!

OVER DE FUNCTIE:

De functie van instructeur/sportcoach bij Fysio Fitness Beilen is een veelzijdige baan. Als een nieuwe klant binnenkomt neem je fysieke metingen af. Op basis van die metingen maak jij voor de klant een persoonlijk trainingsschema, dat gericht is op de doelen die hij of zij wil halen. Iedere 6 weken neem jij opnieuw de metingen af om te bepalen of de doelen behaald zijn of bijgesteld moeten worden. Op deze manier heeft elk lid zijn eigen trainingsdoel en blijven onze leden gemotiveerd om te komen trainen. Tijdens de trainingen geef jij de klanten de aandacht en begeleiding die zij nodig hebben.

Bij Fysio Fitness Beilen is de fitness vaak volgend op een fysiotherapeutisch traject, daarom werk jij nauw samen met de fysiotherapeuten van Fysio Centrum Beilen. Cliënten die klaar zijn met de therapie bij een fysiotherapeut, maar toch lichamelijk actief willen blijven, stromen vaak door naar onze fitness. De baan van fitnessinstructeur bij Fysio Fitness Beilen biedt veel afwisseling. Intakes worden afgewisseld met reguliere fitness, groepslessen en circuit trainingen. Je bent werkzaam in onze vestiging in Beilen.

OVER ONS:

Fysio Fitness Beilen is de plek voor jong en oud om te bewegen met een trainingsschema en een begeleiding. De persoonlijke begeleiding van de coaches helpt om de doelen die leden hebben gesteld, te bereiken. De ongedwongen sfeer en het sporten in kleine groepen zorgt voor een prettige en uitdagende omgeving. We zijn sterk in het geleidelijk en verantwoord opbouwen van conditie, lenigheid en kracht.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit waarborgen wij door het persoonlijke contact met onze cliënten.

Binnen de fysio fitness begeleiden we onze leden in het fit worden en fit blijven. Dit doen we door trainingsprogramma’s op maat aan te bieden, sport- voedings- en leefstijladvies te geven en functioneel en gericht aan de slag te gaan. Ook wanneer iemand lichamelijke klachten heeft.

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een leuke, uitdagende baan in een team met vele specialisaties
 • Marktconform salaris met reiskosten
 • (Scholings)mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
 • Bij goed functioneren zicht op een vaste aanstelling

Wil je meer informatie over ons, kijk dan verder op onze website, www.fysiofitnessbeilen.nl

Ben je geïnteresseerd? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt je motivatie en CV sturen naar: . Je kunt ook eerst even bellen voor meer informatie met Inge Derks 0593-524059. We horen graag van je.