Kom nu begeleid trainen bij Fysio Fitness Beilen

Kom nu begeleid trainen bij Fysio Fitness Beilen

Kom nu begeleid trainen bij Fysio Fitness Beilen

Fit en gezond worden

Begeleid trainen | Bij Fysio Fitness Beilen kan je komen fitnessen met persoonlijke begeleiding. Zowel jong als oud is hier welkom.

Wanneer je bij ons komt trainen, krijg je eerst een uitgebreide intake. Hierbij stellen we samen vast wat jouw doelen zijn en op welke manier je die wilt bereiken. Je kunt hierbij persoonlijke begeleiding krijgen, maar in de mate die jij wenst.

Heb je al meer ervaring?

Dan kan je ervoor kiezen om zelfstandig te trainen. Uiteraard is er altijd iemand aanwezig in de fitness, wanneer jij toch net even wat hulp of advies nodig hebt. Onze medewerkers zijn gemotiveerd om ervoor te zorgen dat jij het maximale uit jezelf kunt halen.

En ook als je meer zelfstandig wilt trainen stellen we samen met jou een trainingsschema op, op basis van jouw wensen. Jij stelt doelen, wij helpen je om deze te behalen. Tussendoor evalueren we of de doelen behaald worden en worden er weer nieuwe doelen opgesteld.

Kom nu begeleid trainen bij Fysio Fitness Beilen

Ongedwongen sfeer

Iedereen is welkom bij Fysio Fitness Beilen, dat zal je wel merken. De gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat het prettig sporten is.

Contact opnemen

Lidmaatschap

We hebben verschillende lidmaatschappen, aan jou de keuze welk lidmaatschap bij je past.

Lees verder

Aanbod

Wij bieden naast fitness ook groepslessen aan, maar ook bijvoorbeeld leefstijlbegeleiding. Bekijk hier het aanbod.

Lees verder

Wat bieden wij?

Wij bieden niet alleen de mogelijkheid om te sporten, maar veel meer. We zorgen er samen voor dat jij fit wordt. Hoe we dat doen? Dat lees je hier.

Lees verder

Lijkt het jou wat?

Wij zijn gevestigd in het centrum van Beilen, aan de Schoolstraat. Je bent altijd welkom om eens binnen te lopen en kennis te komen maken. Wil je een afspraak maken voor een intake gesprek voor begeleid trainen? Ook dat kan natuurlijk. Maak daarvoor gebruik van het contactformulier hieronder.

Fysio Fitness Beilen
  • Schoolstraat 6
    9411 PB Beilen
  • 0593-524059