Personal training in de buurt

Coronakilo's kwijtraken? | Ben jij er klaar voor?

Coronakilo's kwijtraken

Coronakilo's kwijtraken? Dat doe je bij Fysiofitness Beilen

Je hoort het steeds vaker. Door corona een tijd niet gesport, even niet op het eten gelet. Of in sommige gevallen zelfs helemaal niet bezig geweest met wat je gegeten hebt. En dan kan het hard gaan. De coronakilo's komen er vaak harder aan dan dat ze eraf gaan. De draad weer oppakken, kan erg lastig zijn, zeker wanneer je het in je eentje doet. Maar jij zocht op 'coronakilo's kwijtraken' en daarmee heb je de eerste stap gezet. Wij zijn gevestigd in het hartje van Drenthe en kunnen jou helpen je doelen te behalen.

Afvallen kan gepaard gaan met schaamte. Horen dat je BMI aan de hoge kant is, kan erg confronterend zijn. Ook wanneer je je niet meer comfortabel voelt in je vroegere sportkleding, kan dit erg lastig zijn. Bij Fysiofitness Beilen hoef jij je niet te schamen. Bij ons sport iedereen met wederzijds respect en mag iedereen er zijn. Wij zijn een kleinschalige sportschool waar iedereen aan zijn of haar eigen doelen werkt. Er hangt een serieuze sfeer en geen 'haantjesgedrag', wat in sommige sportscholen helaas vaak wel het geval is. Maar ondanks dat iedereen serieus aan het sporten is bij Fysio Fitness Beilen, hangt er bij ons wel een gezellige sfeer. Want ook dat vinden wij belangrijk. Met zijn allen creëren we een prettige sfeer.

Coronakilo's kwijtraken? Informeer naar de mogelijkheden

We hebben verschillende leefstijlpakketten, waarin naast sporten ook leefstijlbegeleiding een onderdeel vormt.

Coronakilo's kwijtraken

Waar is Fysio Fitness Beilen?

Het zal vast geen verrassing zijn dat we gevestigd zijn in Beilen. Dit ligt centraal in Drenthe en is makkelijk te bereiken.

Coronakilo's kwijtraken

Wat

Kan je allemaal bij ons doen?

Variatie, wie houdt er niet van? Kijk eens wat we aanbieden. Kies jij voor een intensieve HIIT training, of ga jij voor yoga?