Fitness Drenthe | Sporten bij Fysio Fitness Beilen
100%
min
135%

Fitness Drenthe | Sporten bij Fysio Fitness Beilen

fitness drenthe

Fit worden en doelen behalen

Fitness Drenthe | Héérlijk, even een uurtje sporten. Het levert vele voordelen op. Naast het feit dat je lekker je hoofd kunt leegmaken, zorgt het ook voor een gezond lichaam. Even knallen op de loopband, of juist spieren kweken op de benchpress. Je conditie zal aanzienlijk verbeteren wanneer je regelmatig naar de sportschool gaat. Hierdoor kom je lekkerder in je vel te zitten en zal jij je ook tijdens andere dagelijkse bezigheden beter voelen.

Veel mensen willen graag sporten, maar hoe begin je daar nu mee? Zoveel apparaten, zoveel oefeningen... Een goede begeleiding zou dan wel fijn zijn. Bij Fysio Fitness Beilen bieden we jou de begeleiding die je nodig hebt. Wil jij graag dat we samen met jou doelen opstellen en een schema maken? Of heb je al wat ervaring en weet je goed wat je wilt en hoe het moet? We passen onze begeleiding helemaal aan op jouw wensen.

Wanneer je bij ons komt sporten zijn er altijd instructeurs aanwezig die jou kunnen helpen. Of je nu vragen hebt over de juiste uitvoering van een oefening, of als je even die extra motivatie hebt om jouw persoonlijke record te verbreken. We helpen je meer dan graag. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die je graag helpen om het maximale uit jezelf te halen.

Ons team
Fitness Drenthe | Sporten bij Fysio Fitness Beilen

Voor jong en oud

Tiener of senior, bij Fysio Fitness Beilen is iedereen welkom. Naast het trainen in onze fitnessruimte is het ook mogelijk om deel te nemen aan groepslessen.

Alle groepslessen

Lidmaatschap

Wat houdt een lidmaatschap in bij Fysio Fitness Beilen? Je leest er hier meer over.

Lijkt het je wat?

Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier of door te bellen. Maak een afspraak voor een gratis groepsles of kom eens bij ons langs zodat we je meer kunnen vertellen! Wij zijn gevestigd in Beilen en zijn maandag tot en met donderdag geopend van 08.00 tot 14.00 en van 16.00 tot 21.00 uur. Op vrijdag zijn wij geopend van 08.00 tot 14.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur.

Fysio Fitness Beilen
  • Schoolstraat 6
    9411 PB Beilen
  • 0593-524059