Personal trainer Drenthe

Personal trainer Drenthe |Fit en gezond worden

Personal trainer Drenthe

Klaar voor de stap...

Woon jij in Drenthe en ben je op zoek naar een goede personal trainer die jou helpt om jouw doelen te behalen? Dan ben je bij Fysio Fitness Beilen aan het juiste adres. Kies je voor Fysio Fitness Beilen, dan kies je voor een stap in de richting van een betere levensstijl. Wij bieden personal training in Drenthe aan, maar bij ons vind je ook een uiteenlopend aanbod van groepslessen en individuele begeleiding. Klaar om de stap te zetten richting jouw persoonlijke doelen? De personal trainer Drenthe van Fysio Fitness Beilen staat voor je klaar.

Fysio Fitness Beilen vind je in het centrum van Beilen, in het hart van Drenthe. Bij ons stellen en behalen mensen hun doelen, maar verder is het er ook gewoon erg gezellig. Bij ons kun je heerlijk komen sporten op de manier die het beste bij jou past. Ben je jong? Of ben je al wat ouder? Voor iedereen is er een schema op maat te maken om de doelen die jij jezelf stelt te behalen. Inspanning gecombineerd met ontspanning om het maximale uit jezelf te halen, dat is wat je bij ons vindt.

Ga jij het maximale uit jezelf halen?

Schakel dan een personal trainer in en word topfit!

Ons team

Adel ten Berge

Aron Speckmann

Jasper Paternotte

Danitsja van der Werff

Diana Bakker

Personal trainer Drenthe

Een sessie

Kies je voor personal training? Dan kies je ervoor gebruik te maken van een-op-een begeleiding door één van de ervaren personal trainers van Fysio Fitness Beilen. Deze begeleiding wordt volledig afgestemd op jouw doelen. Voorafgaand aan de personal training, starten wij altijd met een intakegesprek. Hierin proberen we helder te krijgen wat je hoopt te bereiken en stellen we een trainingsschema op wat hierop aansluit. Personal training bij Fysio Fitness Beilen neemt altijd een half uur in beslag, maar voorafgaand aan de sessie wordt altijd een warming up gedaan, en achteraf altijd een cooling down. Deze twee zijn erg belangrijk voor het voorkomen van blessures. Al met al duurt de sessie dan ongeveer een uur.

Personal trainer Drenthe |Fit en gezond worden

Iedereen is welkom

Bij ons is iedereen welkom, van jong tot oud. Ons team is gespecialiseerd om begeleiding op maat te bieden. Kies jij voor een personal trainer, dan zorgen we dat we de juiste medewerker voor jou vinden. Bij personal training wordt er niet alleen maar een trainingsschema opgesteld. Samen ga je kijken naar de doelen die je hebt en naar het algehele plaatje om die doelen te kunnen behalen. Dat heeft dus te maken met sporten, maar ook bijvoorbeeld met wat je eet. Samen streven wij ernaar om jouw doelen te behalen.

Personal training is voor iedereen anders en altijd op maat. We kijken daarbij naar jouw wensen. Wat vind je leuk? Wat vind je niet leuk? Waar liggen uitdagingen en hoe wil je dat we jou daarbij ondersteunen? Door een goede samenwerking en motivatie haal jij je doelen. Met tussentijds evalueren en te zien dat resultaten verbeteren, zal de motivatie steeds meer groeien.

Personal training aanvragen
Personal trainer Drenthe |Fit en gezond worden

Wat

Kan je verder bij ons doen?

Wij hebben een groot aanbod aan lessen die wij aanbieden. Kijk gerust eens of er iets voor je tussen zit. Uitstekend te combineren met personal training.