Personal trainer Drenthe

Personal trainer Drenthe

Personal trainer Drenthe

Klaar voor de stap...

Woon jij in Drenthe en ben je op zoek naar een goede personal trainer die jou helpt om jouw doelen te behalen? Dan ben je bij Fysio Fitness Beilen aan het juiste adres. Kies je voor Fysio Fitness Beilen, dan kies je voor een stap in de richting van een betere levensstijl. Wij bieden personal training in Drenthe aan, maar bij ons vind je ook een uiteenlopend aanbod van groepslessen en individuele begeleiding. Klaar om de stap te zetten richting jouw persoonlijke doelen? De personal trainer Drenthe van Fysio Fitness Beilen staat voor je klaar.

Fysio Fitness Beilen vind je in het centrum van Beilen, in het hart van Drenthe. Bij ons stellen en behalen mensen hun doelen, maar verder is het er ook gewoon erg gezellig. Bij ons kun je heerlijk komen sporten op de manier die het beste bij jou past. Ben je jong? Of ben je al wat ouder? Voor iedereen is er een schema op maat te maken om de doelen die jij jezelf stelt te behalen. Inspanning gecombineerd met ontspanning om het maximale uit jezelf te halen, dat is wat je bij ons vindt.

Ga jij het maximale uit jezelf halen?

Schakel dan een personal trainer in en word topfit!

Ons team

Adel ten Berge

coördinator fitness, fitness coach, yoga en pilates docent

Jeremie Zwanink

fitness coach en personal trainer

Jens Jonker

fitness coach en personal trainer

Maarten Buter

fysiotherapeut

Personal trainer Drenthe

Een sessie

Kies je voor personal training? Dan kies je ervoor gebruik te maken van een-op-een begeleiding door één van de ervaren personal trainers van Fysio Fitness Beilen. Deze begeleiding wordt volledig afgestemd op jouw doelen. Voorafgaand aan de personal training, starten wij altijd met een intakegesprek. Hierin proberen we helder te krijgen wat je hoopt te bereiken en stellen we een trainingsschema op wat hierop aansluit. Personal training bij Fysio Fitness Beilen neemt altijd een half uur in beslag, maar voorafgaand aan de sessie wordt altijd een warming up gedaan, en achteraf altijd een cooling down. Deze twee zijn erg belangrijk voor het voorkomen van blessures. Al met al duurt de sessie dan ongeveer een uur.

Personal trainer Drenthe

Wat

Kan je verder bij ons doen?

Wij hebben een groot aanbod aan lessen die wij aanbieden. Kijk gerust eens of er iets voor je tussen zit. Uitstekend te combineren met personal training.