Personal training in de buurt

Personal training in de buurt | Voor een gezonde levensstijl

Personal training in de buurt

Klaar voor de stap...

Woon je in de buurt van Beilen en ben jij op zoek naar een personal trainer die jou helpt het maximale uit jezelf te halen? Dan is Fysio Fitness Beilen voor jou een stap in de richting van een gezonde levensstijl. Wij bieden niet alleen personal training aan, maar een gevarieerd aanbod met vele leuke groepslessen maar ook individuele begeleiding. Ben jij klaar om die stap te zetten met personal training in de buurt? Lees dan verder.

Fysio Fitness Beilen is gevestigd in het centrum van Beilen. Naast het feit dat doelen bij ons gesteld en behaald worden, is het bij ons ook gewoon erg gezellig. Bij ons kan je heerlijk komen sporten, op je eigen tempo en jouw eigen manier. Of je nu jong bent of al ietsje ouder, voor iedereen is er een schema op maat te maken. Door onze jarenlange ervaring in diverse vakgebieden, kunnen wij altijd een oplossing zoeken die volledig bij jou past. Inspanning in combinatie met ontspanning zorgt ervoor dat jij het maximale uit jezelf kunt halen.

Ga jij het maximale uit jezelf halen?

Schakel dan een personal trainer in en word topfit!

Ons team

Adel ten Berge

Aron Speckmann

Jasper Paternotte

Danitsja van der Werff

Diana Bakker

Personal training in de buurt | Voor een gezonde levensstijl

Een sessie

Bij onze personal training maak je gebruik van een-op-een begeleiding door één van onze ervaren personal trainers. Een dergelijke begeleiding is altijd op maat gemaakt en begint dan ook altijd met een intakegesprek. Hierbij wordt een trainingsschema opgesteld dat geheel is afgestemd op jouw doelen en wensen. Een personal training neemt altijd een half uur in beslag, maar vooraf wordt een warming up gedaan en achteraf een cooling down. Erg belangrijk om blessures te voorkomen. Al met al duurt de sessie dan ongeveer een uur.

Personal training in de buurt | Voor een gezonde levensstijl

Wat

Kan je verder bij ons doen?

Wij hebben een groot aanbod aan lessen die wij aanbieden. Kijk gerust eens of er iets voor je tussen zit. Uitstekend te combineren met personal training.