pilates of yoga

Pilates of yoga | Voor welke les kies jij?

yin yoga lessen

Pilates of yoga?

Zit je te twijfelen of je moet kiezen voor pilates of yoga? Geen paniek, kom eens bij Fysio Fitness Beilen langs om een proefles te doen. Zo weet je precies wat het allebei inhoudt en wat het beste bij je past. Of wij je er alvast een beetje over kunnen vertellen? Natuurlijk, lees dan verder!

Pilates

Pilates is er voor mensen die graag hun hele lichaam willen versterken. Je bouwt hier namelijk meer kracht, lenigheid en stabiliteit op waar je baat bij hebt in het dagelijks leven. Je algehele fysieke gesteldheid neemt dan ook gegarandeerd toe wanneer je regelmatig aan pilates doet. Bij pilates worden er oefeningen gedaan die op een oefenmat moeten worden uitgevoerd en in een specifieke volgorde. Hierbij wordt gefocust op bewustheid, beheersing en gecontroleerd bewegen. Daarbij wordt geconcentreerd op de ademhaling en gewerkt vanuit de kern. Dit gaat allemaal met vloeiende bewegingen.

Welke les kies jij?

Wordt het pilates of yoga? Of doe jij een proefles van allebei?

Pilates of yoga | Voor welke les kies jij?

Wat

Kan je verder bij ons doen?

Wij hebben een groot aanbod aan lessen die wij aanbieden. Kijk gerust eens of er iets voor je tussen zit. Uitstekend te combineren met personal training.