Personal training in de buurt

Qi gong tai chi | Voor lichaam en geest

Qi gong tai chi

Kom in balans met Chinese yoga

Wie op zoek is naar balans, harmonie en ontspanning doet er goed aan eens deel te nemen aan een les Tai Chi Tao Qi Gong. Deze les is er voor lichaam en geest. Bij deze les spreek je al jouw gewrichten, spieren en pezen op een zachte manier aan. Qi gong tai chi brengt balans en energie. Tao betekent dat het niet prestatiegericht is, je kunt hier dus volledig zorgeloos je hoofd mee leegmaken.

Je komt helemaal tot rust en bij het vaker volgen van lessen, kan je in een meditatieve flow raken waarbij je gedurende de week ook in balans bent. Het is dan ook niet alleen tijdens de lessen bevorderlijk voor je welbevinden, ook in het dagelijks leven heb je hier veel baat bij.

Deze lessen worden gegeven op Chinese muziek, waarbij het tempo van bewegen maar ook ademhalen wordt vertraagd. Het zijn aaneengesloten bewegingen die leiden tot ontspanning. Even een momentje voor jezelf en met jezelf. Even leven in het nu en loslaten. Na deze les voel je de chi stromen door je lichaam. Dit is vitale levensenergie wat er voor zorgt dat jij er weer even tegenaan kunt.

Vind je het leuk om eens een les te volgen bij Fysio Fitness Beilen? Kom dan bij ons langs voor een proefles, om te zien of dit bij je past.

Een keertje meedoen met een proefles?

Lees er meer over!

Qi gong tai chi

Waar is Fysio Fitness Beilen?

Zoals je vast zou vermoeden, zit Fysio Fitness Beilen in Beilen. Deze plaats ligt in het midden van Drenthe. Wij zijn gevestigd aan de Schoolstraat.

Qi gong tai chi

Wat

Kan je verder bij ons doen?

Wij hebben een groot aanbod aan lessen die wij aanbieden. Kijk gerust eens of er iets voor je tussen zit. Uitstekend te combineren met personal training.