Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Beter in je vel zitten...

Fysio Fitness Beilen is de plek voor jong en oud om te bewegen met een trainingsschema en een begeleiding die bij jouw past. De persoonlijke begeleiding van onze coaches helpt jou om je doelen te bereiken. De ongedwongen sfeer en het sporten in kleine groepen zorgt voor een prettige en uitdagende omgeving. We zijn sterk in het geleidelijk en verantwoord opbouwen van conditie, lenigheid en kracht.

Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoordelijke manier beweegt. Zo kun je klachten voorkomen maar ook bij klachten weer verantwoord een goede conditie opbouwen. De diversiteit aan sportmogelijkheden zorgt ervoor dat het ook echt leuk blijft. Denk bijvoorbeeld aan een optimale mix van kracht, coördinatie, snelheid, lenigheid en uithoudingsvermogen om in het weekend je favoriete activiteiten beter vol te kunnen houden of weer te kunnen doen.

Door onze intensieve samenwerking met de fysiotherapie bieden we uitstekende mogelijkheden om ook met blessures of aandoeningen aangepast te (blijven) sporten en/of te revalideren. Elke week bij ons komen sporten helpt echt om beter in je vel te zitten.

Ook beter in je vel zitten?

Dan kunnen wij veel voor je betekenen! Nieuwsgierig naar wat dat inhoudt? Neem dan eens contact met ons op!

Ons team

Adel ten Berge

Aron Speckmann

Jasper Paternotte

Danitsja van der Werff

Diana Bakker

Wie zijn wij

Sporten is voor iedereen!

Door het sporten is er een toename van neurotransmitters, zoals dopamine, serotonine en endorfine. Deze stoffen staan bekend om hun positieve werking op stressgevoel, humeur en gemoedstoestand.

Lees verder
Wie zijn wij

Wat

Wil jij gaan doen?

Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoordelijke manier beweegt. Zo kun je klachten voorkomen maar ook bij klachten weer verantwoord een goede conditie opbouwen De diversiteit aan sport mogelijkheden zorgt ervoor dat het ook echt leuk blijft!