Personal training in de buurt

Yin Yoga lessen | Je doet het bij Fysio Fitness Beilen

yin yoga lessen

Ken je dat gevoel?

Ken je dat gevoel? Even nergens aan denken, leven in het nu. Een momentje, voor jezelf. Een gevoel dat goed beschrijft hoe een sessie Yin Yoga ervaren kan worden. Bij Yin Yoga gaat het niet om presteren, het gaat hier juist om even niets doen. Juist daardoor gebeurt er wat. Geef je helemaal over aan de zwaartekracht en voel de energie stromen. Ben jij nieuwsgierig of yin yoga lessen wat zijn voor jou? Lees dan verder en vraag vandaag nog jouw gratis proefles aan.

Wat is Yin Yoga precies?

Bij Yin Yoga worden er houdingen ingenomen die gericht zijn op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Je gebruikt bij deze vorm van yoga niet je lichaam om in houding te komen, maar juist de houding om je lichaam beter te voelen. Je mag hierbij echt even de tijd nemen voor je lichaam. Het is dan ook een aangename soort yoga die hierdoor veel mensen aanspreekt. Bij Yin Yoga is er niet een goede of slechte manier van uitvoeren.

Eventjes niets...

Wil jij dat ook? Doe dan mee met de Yin Yoga lessen en ga voor volledige ontspanning.

Yin Yoga lessen  | Je doet het bij Fysio Fitness Beilen

Hoe werkt het?

De houdingen worden voor 2 tot 5 minuten aangehouden, waardoor je echt even helemaal tot rust komt. Je spieren kunnen zich ontspannen terwijl er een lichte druk wordt uitgeoefend op gewrichten en bindweefsel. Na een yin yoga sessie voel je de energie door je lichaam stromen, ook wel chi genoemd. Je voelt je weer even helemaal herboren.

Yin Yoga lessen  | Je doet het bij Fysio Fitness Beilen

Wat

Kan je verder bij ons doen?

Wij hebben een groot aanbod aan lessen die wij aanbieden. Kijk gerust eens of er iets voor je tussen zit. Uitstekend te combineren met personal training.