sporten onder begeleiding

Sporten onder begeleiding fysiotherapeut bij Fysio Fitness Beilen

sporten onder begeleiding

Doelen behalen!

Sporten onder begeleiding fysiotherapeut | Doelen behalen? Wat is er nu fijner dan dat! Niet alleen bij het sporten, maar ook in het dagelijks leven geeft het een goed gevoel wanneer we de doelen behalen die we voor onszelf bepaald hebben. Bij het sporten is het soms lastig om van tevoren vast te stellen wat jouw doelen zullen zijn, zeker wanneer je er voor het eerst mee begint.

Bij Fysio Fitness Beilen kan je samen doelen opstellen. Aan de hand van een intake gesprek zien we wat je kan en wat realistische doelen zijn om naar te streven. Bij ons ga je niet alleen sporten onder begeleiding, we kunnen je ook helpen bij het samenstellen van een schema. Daarnaast zijn er verschillende leuke groepslessen waar je aan mee kunt doen en kunnen wij je ook helpen bij je voeding.

Sporten onder begeleiding fysiotherapeut bij Fysio Fitness Beilen

Diverse groepslessen

Bij Fysio Fitness Beilen kan je gebruikmaken van onze ruime fitnessruimte maar het is ook mogelijk om mee te doen met onze groepslessen. We bieden een groot aanbod aan, waar altijd wel iets tussen zit wat bij je past. Ben je nieuwsgierig naar ons aanbod? Lees dan even verder.

Aanbod
Gratis groepsles

Ons team

Adel ten Berge

Jeremie Zwanink

Aron Speckmann

Jasper Paternotte

Danitsja van der Werff

Diana Bakker

Danielle Nijmeijer