sporten onder begeleiding

Sporten onder begeleiding fysiotherapeut bij Fysio Fitness Beilen

sporten onder begeleiding

Doelen behalen!

Sporten onder begeleiding fysiotherapeut | Bij Fysio Fitness Beilen helpen wij jou graag bij het behalen van jouw doelen. Samen met onze fysiotherapeuten stellen we doelen op tijdens een intakegesprek, waarbij we kijken naar jouw capaciteiten en realistische doelen vaststellen om naar te streven.

Niet alleen bieden wij begeleiding tijdens het sporten, maar we kunnen ook een persoonlijk trainingsprogramma voor jou samenstellen. Daarnaast hebben wij diverse leuke groepslessen waar je aan kunt deelnemen en kunnen wij je ondersteunen bij jouw voedingspatroon. Onze professionals kunnen je adviseren en begeleiden om een gezond en uitgebalanceerd dieet te volgen.

Bij Fysio Fitness Beilen ben je verzekerd van de juiste begeleiding en ondersteuning om jouw doelen effectief te bereiken. Onze fysiotherapeuten hebben expertise op het gebied van sport en beweging en zullen je holistisch benaderen. Wij streven ernaar om jouw specifieke doelen te bereiken en jouw algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Sporten onder begeleiding fysiotherapeut bij Fysio Fitness Beilen

Diverse groepslessen

Bij Fysio Fitness Beilen kan je gebruikmaken van onze ruime fitnessruimte maar het is ook mogelijk om mee te doen met onze groepslessen. We bieden een groot aanbod aan, waar altijd wel iets tussen zit wat bij je past. Ben je nieuwsgierig naar ons aanbod? Lees dan even verder.

Aanbod
Gratis groepsles

Ons team

Adel ten Berge

Aron Speckmann

Jasper Paternotte

Danitsja van der Werff

Diana Bakker