Lidmaatschap

Lidmaatschap

Lidmaatschap

Aan jou de keuze!

We hebben verschillende lidmaatschappen, aan jou de keuze welk lidmaatschap bij je past. Een lidmaatschap start vanaf 53,75( voor twee keer in de week trainen) per maand.

Aan de hand van je sportdoelen, je interesses en wat je leuk lijkt om te doen bekijken we welk lidmaatschap het beste bij je past. Vind je het plezierig om individueel te fitnessen om je resultaat te behalen dan hebben we daar een aantal mogelijkheden voor. Naast fitness kun je overigens met alle lidmaatschappen ook de groepslessen volgen. Heb je daarnaast behoefte aan wat extra begeleiding om gemotiveerd te blijven of je doel te behalen? Dan kun je kiezen voor een personal training of een fysio coach naast een lidmaatschap.

Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we de verschillende mogelijkheden met je doornemen. Na het kennismakingsgesprek maken we dan een afspraak voor een uitgebreide intake waarin we je programma opstellen gebaseerd op je te behalen resultaten en geven hier uitleg over. Daarna ga je aan de slag!

Kennismakingsgesprek aanvragen
Lidmaatschap

Wat

Wil jij gaan doen?

Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoordelijke manier beweegt. Zo kun je klachten voorkomen maar ook bij klachten weer verantwoord een goede conditie opbouwen De diversiteit aan sport mogelijkheden zorgt ervoor dat het ook echt leuk blijft!