Personal training

Personal training
100%
min
42%

Wat is personal training?

Met Personal training werk je een-op-een met een trainer aan je persoonlijke doelstelling. We starten met een intakegesprek waarin we met elkaar de doelen en mogelijkheden bespreken. Het trainingsschema wordt daarna geheel op jou en je doel afgestemd. Een personal training duurt een half uur waarin je alle aandacht en begeleiding krijgt om samen aan jouw doelen te werken. Voorafgaand start je met een warming up en naderhand doe je nog een cooling down. In de praktijk ben je dus rond een uur per sessie bezig.

Je kunt een abonnement Personal training afsluiten, maar ook af en toe een Personal training in combinatie met een fitnessabonnement afsluiten. Het is vaak erg motiverend om naast je eigen training bijvoorbeeld 1 x per 2 of 4 weken een personal training te doen omdat je dan even nieuwe inspiratie opdoet, nieuwe dingen leert en net even verder gaat dan normaal.

Dat is iets voor mij!

Lijkt personal training jou wel wat? Laten we dan eens een afspraak maken om door te nemen op welke manier we jou op weg te kunnen helpen naar een gezonde levensstijl.

Personal training

Wat

Wil jij gaan doen?

Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoordelijke manier beweegt. Zo kun je klachten voorkomen maar ook bij klachten weer verantwoord een goede conditie opbouwen De diversiteit aan sport mogelijkheden zorgt ervoor dat het ook echt leuk blijft!