Seniorenfitness

Seniorenfitness

Seniorenfitness

Gezond leven, gezond ouder worden

Bewegen is gezond voor alle leeftijden. Alleen de wijze van bewegen en de intensiteit zullen moeten worden aangepast. Bij Fysio Fitness Beilen kun je deelnemen aan seniorenfitness. Bedoeld voor senioren boven de 70 jaar die graag in een kleine groep willen bewegen onder begeleiding. De oefeningen zijn toegespitst op je eigen mogelijkheden. Goed om zo te bewegen en daarnaast ook erg gezellig. De oefeningen zijn toegespitst op behoud van kracht, balans en coördinatie zodat u zolang mogelijk fit blijft en zo min mogelijk valrisico loopt.

Alle lessen staan in ons rooster, die je kunt vinden op de website, zodat je kunt zien welke les, wanneer plaatsvindt. Vooraf inschrijven is nodig. Ben je geen lid van Fysio Fitness en wil je meer informatie of graag een keer vrijblijvend deelnemen? Wij zijn te bereiken op nummer 0593-524059 of klik hier.

Wil je zelf met een eigen seniorengroep op locatie willen bewegen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Healthy aging

Ben jij er klaar mee om achter de geraniums te zitten? Kom dan lekker sporten bij de sportschool met iets extra's! Gezond leven, gezond sporten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Seniorenfitness

Wat

Wil jij gaan doen?

Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoordelijke manier beweegt. Zo kun je klachten voorkomen maar ook bij klachten weer verantwoord een goede conditie opbouwen De diversiteit aan sport mogelijkheden zorgt ervoor dat het ook echt leuk blijft!