SkiFit

SkiFit

SkiFit

Wat is Skifit?

In de wintermaanden organiseren we skifit trainingen voor degenen die graag fit op wintersport willen gaan. Skifit is een trainingsprogramma voor het verbeteren van je spierkracht, uithoudingsvermogen en stabiliteit. Je traint juist die spieren waarvan veel wordt gevraagd tijdens de wintersportvakantie, zodat je straks soepel de berg af gaat en minder kans op blessures hebt.

Wil je je liever individueel voorbereiden? Dan maken wij een persoonlijk trainingsschema gericht op wintersport.

Alle lessen staan in ons rooster, die je kunt vinden op de website, zodat je kunt zien welke les, wanneer plaatsvindt. Vooraf inschrijven is nodig. Ben je geen lid van Fysio Fitness en wil je meer informatie of graag een keer vrijblijvend deelnemen? Wij zijn te bereiken op nummer 0593-524059 of klik hier.

Ook fit naar de wintersport?

Doe dan mee met ons speciale Skifit trainingsprogramma. Liever individueel trainen? Ook daarbij kunnen we je ondersteunen. Neem gerust contact met ons op.

SkiFit

Wat

Wil jij gaan doen?

Wij vinden het belangrijk dat je op een verantwoordelijke manier beweegt. Zo kun je klachten voorkomen maar ook bij klachten weer verantwoord een goede conditie opbouwen De diversiteit aan sport mogelijkheden zorgt ervoor dat het ook echt leuk blijft!