Personal training in de buurt

Afvallen Drenthe | Ben jij er klaar voor?

afvallen drenthe

Afvallen? Dat doe je bij Fysiofitness Beilen

Je kent het vast wel. Even niet gesport, even niet op je eten gelet. Of eerlijk gezegd, even helemaal niet bezig geweest met wat je gegeten hebt. Dan kan het hard gaan. De kilo's vliegen er zo aan. Die krijg je er niet zomaar weer af. Het kan best lastig zijn om de draad weer op te pakken, zeker wanneer je het alleen doet. Je zocht op 'afvallen drenthe', dat kan niet missen. Wij zijn gevestigd in het hartje van Drenthe en kunnen jou helpen je doelen te behalen.

Afvallen kan soms gepaard gaan met schaamte. Het kan immers best confronterend zijn om te horen dat je BMI aan de hoge kant is, of wanneer je je niet meer comfortabel voelt in je vroegere sportkleding. Bij Fysiofitness Beilen hoef jij je niet te schamen. Bij ons komt iedereen sporten met wederzijds respect en mag iedereen er zijn. Zo ook jij! Doordat wij een kleinschalige sportschool zijn waar iedereen doelgericht werkt, hangt er een serieuze sfeer en geen 'haantjesgedrag', wat in sommige sportscholen zo typisch kan zijn. Maar.. het is natuurlijk wel weer heel erg gezellig bij ons. Want ook dat vinden wij belangrijk. Een plek creëren waar je graag wil zijn.

Een keertje meedoen met een proefles?

Leuk, want ook dat kan je helpen bij het afvallen.

Qi gong tai chi

Waar is Fysio Fitness Beilen?

Het zal vast geen verrassing zijn dat we gevestigd zijn in Beilen. Dit ligt centraal in Drenthe en is makkelijk te bereiken.

Qi gong tai chi

Wat

Kan je allemaal bij ons doen?

Variatie, wie houdt er niet van? Kijk eens wat we aanbieden. Kies jij voor een intensieve HIIT training, of ga jij voor yoga?